دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۱۷۳
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۷
یافته جدید محققان؛
مطالعه جدید محققان نشان می دهد میزان بالای پروتئین suPAR در خون افراد مبتلا به کووید ۱۹ عامل پیش بینی کننده دوره شدیدتر این بیماری است.

به گزارش آوای خزر، محققان دریافتند وجود پروتئین suPAR (soluble urokinase plasminogen activator receptor) به دانشمندان در پیش بینی اینکه چه کسی با احتمال ابتلاء به بیماری کووید ۱۹ شدیدتر روبروست کمک می‌کند.

این یافته به متخصصان کادر درمان در شناسایی افراد نیازمند به مراقبت‌های ویژه کمک می‌کند تا در بیمارستان باقی بمانند و درمان را دریافت کنند. بدین ترتیب، افراد مبتلا به بیماری کم شدت تر می‌توانند در خانه مانده و تحت درمان قرار گیرند.

دکتر «ژوچن ریزر» سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه راش شیکاگو آمریکا، در این باره می‌گوید: اگر ما میزان پروتئین suPAR خون را به عنوان بخش تشخیص بیماری کووید ۱۹ اندازه گیری کنیم، می‌توانیم در مورد بستری افراد در بیمارستان یا فرستادن شأن به منزل تصمیم بگیریم.

وی در ادامه می‌افزاید: میزان suPAR پلاسما خون به ما امکان کنترل بهتر بیماری و بکارگیری درمان‌های جدید و حفاظتی را از همان ابتدا می‌دهد.

در این مطالعه، داده‌های مربوط به ۱۵ بیمار کووید ۱۹ در مرکز پزشکی دانشگاه راش و ۵۷ بیمار از دانشگاه آتن یونان بررسی شدند.

محققان بعد از اندازه گیری میزان suPAR خون بیماران دریافتند افراد دارای میزان بالاتر suPAR در خون شأن در مقایسه با بیماران میزان پایین‌تر این پروتئین سریع‌تر نیاز به لوله گذاری برای دریافت تنفس مصنوعی دارند.

به گفته محققان، از آنجایی که suPAR واکنش دهنده سیستم ایمنی درونی است می‌تواند نشانگر شدت بیماری باشد. این نتایج نشان می‌دهد که میزان بالاتر suPAR پلاسما، موجب عملکرد بدتر ریه‌های این بیماران خواهد بود. هر چقدر میزان suPAR بیشتر باشد، در مدت زمان کوتاه‌تری بیمار نیاز به دستگاه تنفسی خواهد داشت.

انتهای پیام/1005

منبع: مهر
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها